MALZEMELER:
3 Adet Yumurta
2,5 Su Bardağı Un
1 Paket Damla Sakızı Aromalı Puding
1 Çay Bardağı Toz Şeker
1 Çay Bardağı Sıvı Yağ
1 Su Bardağı Süt
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Vanilya
Yumurtaları ve şekeri, şeker eriyinceye kadar çırpın.
Yumurtalara, süt ve yağıda ekleyin, biraz daha çırpın.Ayrı bir kapta toz malzemeleri (un, toz puding, kabartma tozu ve vanilya) birlikte eleyin ve harmanlayın.
Toz karışımı, sıvı karışıma ekleyin ve karıştırın. Muffin kalıbına eşit olarak paylaştırın. (yaklaşık üçte ikisi dolacak şekilde)
175 C önceden ısıtılmış fırında 25-30 dk. batırdığınız kürdan temiz çıkıncaya kadar pişirin.Afiyet olsun…
etkinliğe katılımın için çok teşekkürler. tarifin yayında.
YanıtlaSilbizde mersine yeni taşındık yaklaşık 3 ay oldu. blogunuzun artık takipçisiym. bende mutfak ve iğne oyası yapmaktan çok zevk alıyorum. görüşmek üzere sevgiler
Özlem hanım,
Silbende size teşekkür ederim bu arada Mersinede hoş geldiniz umarım burayı seversiniz..Bende sizin blogunuzun yakın takipçisiyim sevgiler...
Ellerine sağlık canım,pofidik pofidik pek nefis gözüküyor keklerin:)
YanıtlaSilAfiyet şifa olsun inşAllah..
Sevgilerimle..