21 Ocak 2012 Cumartesi

KAŞARLI SUCUKLU EKMEK DİLİMLERİ

Akşam iş çıkışı eve gelince canım şöyle sıcak bir çay ve yanında atıştırmalık hafif bir şeyler istedi.
Evdekilere de sorup onlarda okey deyince dolabı karıştırmaya başladım.Aslında aklımda şöyle ince ekmek dilimleri üzerinde domates soslu beyaz peynirli fesleğenli mis kokulu atıştırmalıklar yapmak vardı, fakat bizim et oburlarda devreye girince 2 ye 1 kaşarlı sucuklu ekmek dilimleri galip geldi.
MALZEMELER:    Ekmek dilimleri
                                Tereyağ
                                Kaşar dilimleri
                                Sucuk dilimleri
YAPILIŞI:   Ekmek dilimlerini fırın tepsimize diziyoruz. Üzerlerine tereyağı sürüp önce kaşarları daha sonra sucukları yerleştirip 180 C ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.Soğutmadan sıcak sıcak yiyoruz. Afiyet olsun......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder